Αθλητικά

10 Μαΐου 2024 13:06 Τελευταία ενημέρωση : 10 Μαΐου 2024 20:27

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός

Διάβασέ μου το...

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός
-

Παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους ένας 31χρονος τον οποίο καταζητούσαν οι αστυνομικοί για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς.

Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν δει που ήταν η διμοιρία του Γιώργου Λυγγερίδη ώστε στη συνέχεια να πργματοποιηθεί η επίθεση που εντέλει στοιχισε τη ζωή στον 31χρονο αστυνομικό.

Ο άνδρας που παραδόθηκε φέρεται ως ένα εκ των ηγετικών στελεχών της Θύρας 7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος με το ψευδώνυμο “SHARK” έχει ταυτοποιηθεί για ληστρική επίθεση που έγινε τον Οκτώβριο του 2021 ενώ το όνομα του έχει εμπλακεί και σε φθορές σε βαγόνια του ΗΣΑΠ. Τον Μάιο του 2021 τον είχε καταγγείλει η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία ενώ δύο μήνες αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Χαϊδάρι τον είχαν συλλάβει καθώς τον είδαν να επιτίθεται με κλωτσιές στην ν λόγω γυναίκα μέχρι που εκείνη έπεσε στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έχουν προφυλακιστεί για την εγκληματική οργάνωση 12 κατηγορούμενοι, κάποιοι εκ των οποίων έχουν, με βάση την δικογραφία, ηγετικό ρόλο στην δομή των οργανωμένων οπαδών και τους αποδίδεται και ηθική αυτουργία στην δολοφονία του αστυνομικού σε επεισόδια που προκάλεσαν έξω από το κλειστό γήπεδο στον Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου.

Πλέον οι δικαστικές αρχές μελετούν την χιλιάδων σελίδων δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)

Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ