Αθλητικά

10 Μαΐου 2024 00:22 Τελευταία ενημέρωση : 10 Μαΐου 2024 10:43

Μητσοτάκης για Ολυμπιακό: Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαπρέπει

Διάβασέ μου το...

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιτυχία της ομάδας του Πειραιά.

Μητσοτάκης για Ολυμπιακό: Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαπρέπει
-

Συγχαρητήρια ανάρτηση δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός το βράδυ της Πέμπτης του Πάσχα 09.05, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και την πρόκρισή του στον τελικό του Europa Conference League.

Ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του ανέφερε: «Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους»!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα συνεχάρη τους ερυθρόλευκους για την πρόκριση τους. Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, συνεχάρη και τα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την πρόκρισή τους στο Final 4 της Ευρωλίγκας. "Η Ελλάδα που αγωνίζεται, ιδρώνει τη φανέλα και κερδίζει" ανέφερε στην ανάρτησή του.

Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραία με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter).

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ

Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ