Αθλητικά

08 Φεβρουαρίου 2020 21:53 Τελευταία ενημέρωση : 08 Φεβρουαρίου 2020 22:25

“Λευκή” ισοπαλία στη Λαμία

Διάβασέ μου το...

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ.

“Λευκή” ισοπαλία στη Λαμία
-

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και της Λάρισας για την 23η αγωνιστική της Super League, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η ΑΕΛ παρέμεινε μέσα στο στόχο της για είσοδο στην εξάδα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και αυτοί πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με την Λαμία να διατηρεί την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να απειλεί την ΑΕΛ, που προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία μέσω των αντεπιθέσεων.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία να είναι πιο επικίνδυνη, να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως και η ΑΕΛ.

Τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (81΄ Βασιλόγιαννης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τιρόνε (79΄ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66' Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (81΄ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Σίλβα (62΄ Τόρζε).