Αθλητικά

22 Νοεμβρίου 2019 15:05 Τελευταία ενημέρωση : 22 Νοεμβρίου 2019 20:52

Για δεύτερο σερί “διπλό” ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

Διάβασέ μου το...

Δύσκολη μάχη κόντρα στην Μπάγερν για τους "πράσινους", εν αναμονή της έλευσης του Ρικ Πιτίνο.

Για δεύτερο σερί “διπλό” ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο
-

Μετά την νίκη στο Κάουνας επί της Ζάλγκιρις, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ακόμα ένα θετικό βήμα για να μείνει εντός 8αδας, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μπάγερν (21:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στο πλευρό των «πρασίνων» θα βρίσκονται και περίπου 700 οπαδοί.  

O Γιώργος Βόβορας, που θα βρίσκεται όρθιος για τελευταία φορά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) σε ματς Euroleague στον Παναθηναϊκό δήλωσε πως το ματς στην Audi Dome θα κριθεί στο post.

O Γιώργος Βόβορας που θα παραμείνει ως πρώτος βοηθός του Ρικ Πιτίνο με την έλευση του Αμερικανού (αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο έως την Τρίτη) σχολίασε για την επιστροφή Πιτίνο: «Ο Ρικ Πιτίνο άφησε ένα τεράστιο έργο πέρυσι και νομίζω πως εκείνος έρχεται και επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω, που δεν έγινε πέρυσι». Από την πλευρά του, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει». 

Από την πλευρά της, η Μπάγερν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 4-5 και ψάχνει ακόμα μία νίκη για να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στους Χιούστις και Μπρέι, που είναι εδώ και καιρό τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέντοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ