Ποδόσφαιρο

22 Ιανουαρίου 2018 19:09

Θεοδωρίδης: αντι-Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος

Text to Speech

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ότι ο ορισμός του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του κυπέλλου αποτελεί πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Η απάντηση της ΑΕΚ.

Θεοδωρίδης: αντι-Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος


Του Βασίλη Χατζηδάκη

 “Βράζουν” στον Ολυμπιακό με την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο διαιτητή του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος χαρακτήρισε αντι-Ολυμπιακό τον διεθνή ρέφερι και κάλεσε τον υφυπουργό αθλητισμού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η δήλωση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

«Ο ορισμός Σιδηρόπουλου είναι μια πρόκληση για εμάς. Είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο. Τότε που ο Σιδηρόπουλος ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ. Θυμόμαστε σε παλαιότερο παιχνίδι τις μπουνιές κάποιου Πατίτο που πέρασαν ατιμώρητες, πάλι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο. Θυμόμαστε τι έκανε και στο Κύπελλο... Δεν ξεχνάμε την εχθρικότητά του, σε κάθε στιγμή που διαιτήτευσε τον Ολυμπιακό. Και τώρα στέλνουν αυτόν να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι και με παρατηρητή έναν ακόμα γνωστό… θιασώτη της δήθεν εξυγίανσης.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να μην δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους αυτούς. Με την ιαχή “Ολυμπιακός!” να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει και το ξαναλέω, να μη δώσει την αφορμή σε όλους αυτούς, που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας! Μας δικαίωσαν απόλυτα για την στάση μας να ζητήσουμε ξένους διαιτητές και το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα απευθυνθούμε στις διεθνείς συνομοσπονδίες γιατί το κακό παρατράβηξε. Ως εδώ και μη παρέκει. Ξαναλέω ότι ο κόσμος μας πρέπει να σηκώσει μια τεράστια ασπίδα και να μην πέσει στην παγίδα αυτών των κυρίων. Τέλος, καλώ τον κύριο Βασιλειάδη, ως Υφυπουργό, στο γήπεδο, για να δει τι θα κάνει ο κ. διαιτητής που στον πρώτο γύρο σφύριξε 26-6 φάουλ εναντίον μας και δεν διέκοψε τον αγώνα για τα δακρυγόνα, όταν έπρεπε και τον διέκοψε μόνο όταν έπρεπε να κόψει τον ρυθμό μας.

Ο Σιδηρόπουλος είναι άρρωστος αντι-Ολυμπιακός και ο κύριος Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες. Περέιρα δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουκουλάκης με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν. Είδαν την υπεροπλία του Ολυμπιακού και να τι κάνουν. Ας πάρει θέση ο κύριος Βασιλειάδης, αλλιώς είναι συνυπεύθυνος».

ΑΕΚ: πιάνει η κλάψα , το είδαμε με το μαϊμού πέναλτι

Άμεση ήταν η απάντηση της η ΑΕΚ. Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίστηκε πως: «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη».

VIDEO