Κοινωνία

Σήμερα12:15 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα13:48

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Ελεύθερος ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Διάβασέ μου το...

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια.

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Ελεύθερος ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου
-

Ελεύθερος αφέθηκε ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταλύματος στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, όπου δηλητηριάστηκαν από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. κι απολογήθηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου. Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Ένοικος ξενοδοχείου: Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται… 

Την συγκλονιστική του εμπειρία, περιέγραψε ο Ορέστης Σαμαράς, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, ο οποίος τελικά βγήκε από το ξενοδοχείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Αρχικά επηρεάστηκε η γυναίκα μου. Σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, μου φώναξε πως δεν αισθάνεται καλά κι εγώ πήγα να την συνεφέρω. Αλλά φτάνοντας εκεί επηρεάστηκα κι εγώ κι ένιωσα ότι λιποθυμώ, χάνοντας τις αισθήσεις μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Σταθήκαμε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, καθώς το ΕΚΑΒ κλήθηκε και ήρθε άμεσα», είπε ο κ. Σαμαράς, λέγοντας πως ναι μεν τώρα είναι καλά στην υγεία τους, αλλά παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Ο κ. Σαμαράς, ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι μέχρι τώρα, ούτε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ούτε κανείς άλλος από την επιχείρηση, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Βέλγιο: Ο παραδοσιακός αγώνας με βάρκες κολοκύθας πραγματοποιήθηκε στο Κάστερλι (βίντεο)

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα – ένοικος ξενοδοχείου: Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται… (βίντεο)

28η Οκτωβρίου: Το ΟΧΙ των Ελλήνων


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ