Κοινωνία

25 Οκτωβρίου 2024 19:07

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Προφυλακιστέα η φροντίστρια του θύματος

Διάβασέ μου το...

Σε ποιες αντιφάσεις φέρεται να έπεσε η 50χρονη γυναίκα η οποία έδωσε εξηγήσεις σε εισαγγελέα και αρμόδιο ανακριτή. Πώς το σπίτι υπέστη νέα διάρρηξη μετά από τη δολοφονία της ηλικιωμένης.

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Προφυλακιστέα η φροντίστρια του θύματος
-

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 50χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Μετά την πολύωρη απολογία της στον Ανακριτή, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για το έγκλημα που συγκλόνισε την Λουτρόπολη της Φθιώτιδας. Στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής κράτησης, σύμφωνα με το Lamiareport.gr η 50χρονη κατέρρευσε και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Η φερόμενη ως δράστις του στυγερού φονικού, πέρασε κάτω από άκρα μυστικότητα το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, νωρίτερα από την ώρα που είχε προαναγγελθεί, και απολογούνταν για περισσότερο από 5 ώρες. Φαινόταν ταλαιπωρημένη και επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, ενώ και ο συνήγορός της Μιχάλης Αστρακάς, θεωρεί ότι τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ελλιπή. Στο πλευρό της η κατηγορούμενη είχε τόσο το σύζυγό της, όσο και το γιο της. Τελικά η 50χρονη διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ωστόσο παραμένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως, τι έγιναν τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε η 50χρονη την ημέρα που πέρασε την πόρτα της 84χρονης και έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Το χρονικό σημείο στο οποίο βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, προσδιορίστηκε ιατροδικαστικά ότι ήταν και ο χρόνος θανάτου της. Επιπλέον τα όσα είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς δεν ταίριαζαν με τα στοιχεία που γνώριζαν ήδη.

Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί πατημασιά από παπούτσι, το οποίο προσδιορίστηκε εργαστηριακά και ταίριαζε με τον τύπο παπουτσιών που φορούσε εκείνη την ημέρα η 50χρονη. Η ύπαρξη τέτοιων παπουτσιών στην κατοχή της είχε επιβεβαιωθεί μάλιστα και μέσω φωτογραφιών της στο Facebook, όμως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της τα παπούτσια χάθηκαν, όπως και όλα τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας.

Εντωμεταξύ την αστυνομία απασχολεί και η υπόθεση μεταγενέστερης διάρρηξης του σπιτιού της δολοφονημένης. Το προηγούμενο 24ωρο η πόρτα βρέθηκε όχι απλώς παραβιασμένη, αλλά διαλυμένη από τα κασώματα -πιθανότατα με βαριοπούλα- προκειμένου οι δράστες να εισέλθουν στο σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Καταδικάστηκε για αποπλάνηση της ανήλικης ανιψιάς του

Νεκρά βρέφη – Αμαλιάδα: Έκτο μωρό μπαίνει στο “κάδρο” της έρευνας

Πήλιο: Ψαράς “έπιασε” στα δίχτυα του δύτη χωρίς τις αισθήσεις του και τον ξαναέριξε στην θάλασσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ