Κοινωνία

24 Οκτωβρίου 2024 12:52

Ασπρόπυργος – Σιδηρόδρομος: Συλλήψεις για επ’αυτοφώρω κλοπή εξοπλισμού (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ενώ αφαιρούσαν εξοπλισμό των σιδηροδρομικών σταθμών κοντά σε σταθμό του Προαστιακού.

-

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο με σίδερα από τον σιδηρόδρομο εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δίπλα στις γραμμές του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο, το πρωί της Πέμπτης.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο άτομα, ενώ ακόμα δύο την ίδια στιγμή, αφαιρούσαν σίδερα από τις γραμμές του σιδηρόδρομου.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον των Αρχών.

Οι κλοπές εξοπλισμού του σιδηρόδρομου έχουν γίνει καθημερινότητα, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μετακινήσεων. Για το λόγο αυτόν, βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος υπέβαλε συμπληρωματική μήνυση. Αφορμή για την «επίσκεψη» του Χρήστου Σταϊκούρα αποτέλεσμα στην Εισαγγελία, αποτέλεσαν τα τελευταία περιστατικά στον σιδηρόδρομο – όταν συρμός του Προαστιακού μπήκε στις γραμμές του μετρό- αλλά και οι συνεχείς δολιοφθορές στις γραμμές των τρένων.

Ειδικά για το τελευταίο, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε πως όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι και οι νόμοι, όπως και οι εφαρμογή τους, ίδιοι για όλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: 28χρονος ξυλοκόπησε την έγκυο αδερφή του και τον άντρα της

Το Ισραήλ κατονομάζει δημοσιογράφους του Al Jazeera ως τρομοκράτες

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Live στον ΑΝΤ1 ο ευρωπαϊκός “άθλος”