Κοινωνία

23 Οκτωβρίου 2024 22:16

Λάρισα: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά στο σπίτι της

Διάβασέ μου το...

Τραγωδία συνέβη στη Λάρισα, όταν μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν την δάγκωσαν τα σκυλιά της.

Λάρισα: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά στο σπίτι της
-

(εικόνα αρχείου)

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης στα Πλατανούλια του Δήμου Τυρνάβου στην Λάρισα.

Η γυναίκα – περίπου 70 ετών – έφερε δαγκώματα από σκυλιά και βρέθηκε νεκρή στην αυλή της οικία της, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δικά της ή της οικογενείας σκυλιά, αναφέρει το larissanet.gr.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, αλλά και η αστυνομία που έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος, παραγγέλνοντας μάλιστα νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Για το φρικτό περιστατικό έχει συλληφθεί ο άντρας και ο γιος της, και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tirnavospress.gr, κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρυσε την άτυχη 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διενεργείται διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο του Δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων στο εξής.


Ειδήσεις σήμερα:

Μήλος: Κάτοικος του νησιού κέρδισε δικαστήριο για το χτύπημα της καμπάνας

Τουρκία: Φονική έκρηξη στις εγκαταστάσεις της κρατικής αεροπορικής βιομηχανίας (βίντεο)

Νάουσα: Νεκρό βρέφος εννέα ημερών



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ