Κοινωνία

Χθες23:17

Missing Alert για την εξαφάνιση 39χρονης

Διάβασέ μου το...

Που εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από το ''Χαμόγελο του παιδιού''.

Missing Alert για την εξαφάνιση 39χρονης
-

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 39χρονης προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την εξαφάνιση της την Παρασκευή  18 Οκτωβρίου από το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":.

«Στις 18/10/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής, η Σακελλαριάδη-Τζέιμς (επ.) Έιμυ-Κυριακή (ον.), 39 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 20/10/2024 , και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Σακελλαριάδη-Τζέιμς (επ.) Έιμι-Κυριακή (ον.), κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Σακελλαριάδη-Τζέιμς (επ.) Έιμυ-Κυριακή (ον.), έχει ύψος 1.75 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο παντελόνι παραλλαγής, μακρυμάνικη μπλούζα και κρατούσε μια δερμάτινη τσάντα χειρός χρώματος καφέ.»

Εξαφάνιση - Σακελλαριάδη Τζέιμς  Έιμυ Κυριακή

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Το απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε από τις ΗΠΑ (βίντεο)

Ισπανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά του “προδότη” Σάντσεθ (εικόνες)

Κέρκυρα: Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε πως βιάστηκε ενώ κοιμόταν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ