Κοινωνία

19 Οκτωβρίου 2024 15:20

Λέσβος - Βιασμός 14χρονης: Ακόμη δύο άνδρες κατήγγειλε το θύμα

Διάβασέ μου το...

Στο μικροσκόπιο των αρχών ακόμη δύο άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με νέα, συμπληρωματική κατάθεση, φέρονται να ασέλγησαν και εκείνοι στο νεαρό κορίτσι.

Λέσβος - Βιασμός 14χρονης: Ακόμη δύο άνδρες κατήγγειλε το θύμα
-

Δύο ακόμη πρόσωπα βάζει “στο κάδρο” με συμπληρωματική της κατάθεση η 14χρονη η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της και την βιντεοσκόπηση αυτού από δύο νεαρούς στη Μυτιλήνη.

Όπως μεταδίδει το stonisi.gr, στην συμπληρωματική κατάθεσή της κατήγγειλε άλλους δύο άντρες πέραν των αρχικών, συγκεκριμένα κατήγγειλε έναν 64χρονο και έναν ακόμα 22χρονο. Με τον δεύτερο δήλωσε ότι συνευρέθηκε μαζί του με τη θέλησή της, σύμφωνα ωστόσο με το νόμο, στην ηλικία των 12 ετών, όταν δηλαδή φέρονται να συνέβησαν τα όσα κατήγγειλε η σήμερα 14χρονη, δεν φέρεται να ήταν σε θέση να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία οι δύο αρχικά καταγγελθέντες νεαροί φέρονται να πίεσαν την 14χρονη να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά εντέλει να την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, να ασέλγησαν σε βάρος της και να μαγνητοσκόπησαν τις πράξεις τους, αναρτώντας τις μάλιστα και στα social media.

Οι πρώτοι δύο άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης η οποία διερευνά την υπόθεση, και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τέμπη: Δέντρο έπεσε στον δρόμο (εικόνες)

ΥΠΕΞ Τουρκίας και Ιράν: Το Ισραήλ αναγκάζει την Τεχεράνη σε βήματα αυτοάμυνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ