Κοινωνία

Χθες14:27

Αθήνα: Σύλληψη Τούρκου εκτελεστή με διεθνές ένταλμα

Διάβασέ μου το...

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν Τούρκο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αθήνα: Σύλληψη Τούρκου εκτελεστή με διεθνές ένταλμα
-

 

Ένας Τούρκος που κατηγορείται για εμπλοκή σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου στη χώρα του συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μεταξουργείο.

Ο 39χρονος επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν οι Αρχές για έλεγχο ως συνοδηγός και κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι ήταν διωκόμενος.

Όταν οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς φέρεται να είναι ο συνεργός ομοεθνούς του εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου στην Αττάλεια τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) μεσημβρινές ώρες χθες (18-10-2024) στην Πλατεία Μεταξουργείου 39χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους εντόπισαν τον 39χρονο, να επιβαίνει σε όχημα ως συνοδηγός και τους κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου κατά την καταχώρηση των στοιχείων του στη βάση δεδομένων σε συσκευή που φέρουν οι περιπολίες, απασχολούσε ως διωκόμενος.

Έπειτα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου από την περαιτέρω εξακρίβωση των διωκτικών του εγγράφων προέκυψε ότι ο 39χρονος τον περασμένο Φεβρουάριο συνέδραμε έτερο δράστη σε υπόθεση ανθρωποκτονίας που τελέστηκε στην Τουρκία, με αντάλλαγμα την καταβολή χρηματικού ποσό».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τέμπη: Δέντρο έπεσε στον δρόμο (εικόνες)

ΥΠΕΞ Τουρκίας και Ιράν: Το Ισραήλ αναγκάζει την Τεχεράνη σε βήματα αυτοάμυνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ