Κοινωνία

17 Οκτωβρίου 2024 19:32

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονης

Διάβασέ μου το...

Που εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του παιδιού. Διαβάστε την ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονης
-

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων μιας 143ρονης προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την εξαφάνιση της την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από την Αλεξανδρούπολη

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":.

Στις 17/10/2024 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, η Σούχα (ον) Αλχαλίντ (επ), 13 ετών Συριακής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 17/10/2024 και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Σούχα Αλχαλίντ έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,55 μ. και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα, μαύρο κολάν και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Missing alert - Σούχα Αλχαλίντ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ – κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και εκατοντάδες εισαγωγές σε νοσοκομεία την τελευταία εβδομάδα

Βάσω Παπανδρέου: Ποια ήταν η “σιδηρά κυρία” του ΠΑΣΟΚ

Ελληνικό FBI: Ξεκινά και επίσημα η λειτουργία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ