Κοινωνία

Σήμερα12:34

Σούζαν Ίτον: Ξέσπασε η αδελφή της για τον βιασμό και την δολοφονία της βιολόγου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τα παιδιά της δολοφονημένης βιολόγου και άλλα μέλη της οικογένειας βρίσκονται στην Κρήτη για την έναρξη της δίκης στο Εφετείο.

Σούζαν Ίτον: Ξέσπασε η αδελφή της για τον βιασμό και την δολοφονία της βιολόγου (εικόνες)
-

Παρουσία της οικογένειας της Suzan Eaton ξεκινά σήμερα στα Χανιά, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου τον Ιούλιο του 2019, στο Μάλεμε.

Στα δικαστήρια βρίσκονται από το πρωί οι δύο γιοι αλλά και ο σύζυγος και η αδερφή της εκλιπούσας.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο μεταφέρθηκε και ο 32χρονος δράστης, ο οποίος πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση και του επιβλήθηκε η ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία, 13 έτη για τον βιασμό καθώς και 4 μήνες αλλά και 1000 ευρώ πρόστιμο για το πλημμέλημα της οπλοκατοχής.

Δικαστήριο - συγγενής Σούζαν Ίτον

Yπενθυμίζεται πως το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου του 2019 και ενώ η Suzan Eaton βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

Ενώ η 60χρονη είχε πάει για τρέξιμο, ο 27χρονος τότε δράστης, αγρότης και πατέρας δύο παιδιών την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητο.

Την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τη μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου τη βίασε, όσο ήταν αναίσθητη, ενώ αμέσως μετά την πέταξε στο φρεάτιο εξαερισμού του πολεμικού καταφυγίου, όπου η άτυχη 60χρονη εντοπίστηκε νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Δικαστήριο - συγγενής Σούζαν Ίτον

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης - Σκυλακάκης: Το πόσο κρύο έκανε τον χειμώνα θα καθορίσει το τελικό ποσό ανά δικαιούχο

ΠΑΟΚ - Γιάννης Παπαστεφανάκης στον ΑΝΤ1: Θα χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα (βίντεο)

Πλατεία Αμερικής: Οδηγός έπεσε πάνω σε 17 σταθμευμένα οχήματα και εξαφανίστηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ