Κοινωνία

Χθες11:58

Αγρίνιο: Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ νεαρών

Διάβασέ μου το...

Ένας 21χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ ένας 20χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αγρίνιο: Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ νεαρών
-

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 21χρονος που συνελήφθη καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, στο Αγρίνιο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Παναιτωλικού, στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου όπου 20χρόνος φέρεται να μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Κατηγορητήριο αντιμετωπίζει και ο ίδιος ο παθών καθώς φέρεται να χτύπησε σε κεφάλι και μάτι τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο. Για απειλή και εξύβριση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αδερφού του 20χρονου και αναζητείται, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η αιτία της συμπλοκής των νεαρών, φαίνεται πως ήταν προσωπικοί λόγοι ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο και νωρίτερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στο σπίτι του 21χρονου που κατηγορείται για απόπειρα φόνου εντοπίστηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε και η δικογραφία που σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορά και σε παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σφυροκοπά ασταμάτητα τον Λίβανο

ΑΑΔΕ: Μείωση προστίμων για όποιον αποδεχθεί τον... έλεγχο της Εφορίας!

Καρπενήσι: Δεκάδες φοιτητές κατέληξαν στο νοσοκομείο