Κοινωνία

Σήμερα19:18 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα19:42

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: “Δύο παιδιά μας θυσιάστηκαν για να προσφέρουν” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κύριος Γιώργος Παπαμετζελόπουλος, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκοποριάς για τους δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στην φωτιά και πώς αυτή πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: “Δύο παιδιά μας θυσιάστηκαν για να προσφέρουν” (βίντεο)
-

Ο κύριος Γιώργος Παπαμετζελόπουλος, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκοποριάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τον χαμό των δύο ανδρών το βράδυ της Κυριακής στην φωτιά στο Ξυλόκαστρο.

Ερωτηθείς εάν γνώριζε τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή του ο κύριος Παπαμετζελόπουλος απάντησε ότι «ήταν δυο παιδιά πολύ αγαπητά. Δυο οικογενειάρχες, δυο επαγγελματίες. Ήταν άνθρωποι της προσφοράς και για την αγάπη τους και για την προσφορά τους χάσανε την ζωή τους. Ο Βασίλης είχε 3 παιδιά και ο Δημήτρης 2 παιδιά και η γυναίκα του είναι έγκυος στο 3ο παιδί.»

Έχετε εικόνα πως εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά και γιατί ξέφυγε τόσο πολύ και καίει το δάσος ακόμη και αυτή την ωρα, ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκοποριάς, ο οποίος ανέφερε ότι  «δεν έχω εικόνα, διίστανται οι απόψεις, είτε από αμέλεια  είτε από εμπρησμό. Το θέμα είναι ότι η περιοχή εδώ είχε πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι αυτόν τον αέρα, ο οποίος δυστυχώς μεγάλωσε την πυρκαγιά για έγινε ανεξέλεγκτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάζι: Μηχανοδηγός φρέναρε τρένο για να... επιπλήξει ελεγκτή (βίντεο)

Γλυφάδα - Ξυλοδαρμός 14χρονης: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τα βίντεο στα social media

Δίπλωμα οδήγησης: Ηλεκτρονικό ραντεβού για εξετάσεις και επέκταση


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ