Κοινωνία

Σήμερα09:41

Μπραχάμι - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας

Διάβασέ μου το...

Πώς συνέβη το περιστατικό επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου. Υπό ποιες συνθήκες το δίκυκλο προσέκρουσε με το Ι.Χ. με με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του νεαρού.

Μπραχάμι - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας
-

(Εικόνα αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27.09 λίγο μετά τις 22.00 στο Μπραχάμι Αττικής, όταν η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 21χρονος Έλληνας κάτοικος Καλλιθέας, κινούμενη επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Γράμμου, φθάνοντας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Βάλτου συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε Ελληνίδα 26χρονη, και το οποίο εκινείτο επί της οδού Βάλτου με κατεύθυνση από την οδό Βελεστίνου προς την οδό Θουκυδίδου. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 21χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας και ο σοβαρός τραυματισμός μιας 21χρονης Ελληνίδας επιβάτιδας αυτής, καθώς και ο ελαφρύτερος τραυματισμός της οδηγού του Ι.Χ.

Οι επιβαίνοντες επί της μοτοσικλέτας διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μέσω του ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού της, ενώ η οδηγός του Ι.Χ. μετέβη με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ».

Ειδήσεις σήμερα

Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον Οκτώβριο

Λίβανος: Ολονύχτιο σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό - Άγνωστη η τύχη του Νασράλα (εικόνες)

Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ