Κοινωνία

Χθες18:58

Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης

Διάβασέ μου το...

Τι φορούσε η ανήλικη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 14χρονης Μαριάμ Γκαμπέρ  από την περιοχή του Ελληνικού Αττικής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 27/09/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελληνικού Αττικής, η Μαριάμ (ον.) Γκαμπέρ (επιθ) 14 ετών, Αιγυπτιακής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος των οικείων της,  καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.   Η Μαριάμ (ον.) Γκαμπέρ (επιθ) έχει ύψος 1.40 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά  μάτια.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, λευκά αθλητικά  παπούτσια και μαύρη μαντίλα ( hijab).  

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000", σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο τυφώνας Χέλεν “έφερε” νεκρούς και πλημμύρες (εικόνες)

Μάγκι Σμιθ: Πέθανε η ηθοποιός

Πορνογραφία ανηλίκων: Σύλληψη 37χρονου με πλήθος αρχείων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ