Κοινωνία

Σήμερα16:39

Κρήτη: Χειροπέδες σε 4 για τον άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα

Διάβασέ μου το...

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρέθυμνου. Πως έγινε το περιστατικό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κρήτη: Χειροπέδες σε 4 για τον άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα
-

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, ύστερα από άγριο επεισόδιο και τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού τουρίστα, τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) στο Ρέθυμνο. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από έναν σύντομο διάλογο μεταξύ ενός νεαρού και του τουρίστα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των τεσσάρων νεαρών από τα Χανιά με τον αλλοδαπό. Ακολούθησε άγρια επίθεση σε βάρος του τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα.

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σημειώνεται ότι υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης και πέρασαν χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα

Ιταλία: Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας

Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ