Κοινωνία

Χθες14:24

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης

Διάβασέ μου το...

Ποιοι είναι οι ύποπτοι οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση στο κέντρο της πόλης. Πώς συνέβη το περιστατικό και τι άλλο βρέθηκε στην κατοχή των συληφθέντων.

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης
-

Την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου μετανάστη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 30.08 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως δράστες δύο μετανάστες ηλικίας 36 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά. Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε, επιπλέον, η εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη είσοδο στο εσωτερικό της χώρας.

Σε έρευνα η οποία ακολούθησε στην κατοικία των συλληφθέντων στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 133,51 γραμμαρίων, και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες φέρονται να επιτέθηκαν το βράδυ της 28.08 -από κοινού μαζί με συνεργό τους- με μαχαίρι κατά 41χρονου, προκαλώντας του τραύμα στον αριστερό ώμο. Στο ίδιο σημείο είχαν βρεθεί και κατασχεθεί το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, καθώς επίσης και φυσίγγια. Το θύμα μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα

Ενδοοικογενειακή βία – Χαλκίδα: Χτύπησε την ανήλικη σύντροφο του και το βρέφος της

Κερατσίνι: Η αστυνομική καταδίωξη και το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Αμβλώσεις: Ο Τραμπ αλλάζει και πάλι θέση μετά τις αντιδράσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ