Κοινωνία

30 Αυγούστου 2024 18:49

Ενδοοικογενειακή βία - Λέσβος: Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

Διάβασέ μου το...

Ο κατηγορούμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική και πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές της Χίου.

Ενδοοικογενειακή βία - Λέσβος: Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την σύζυγό του
-

Με δάκρυα χαράς η Αγγελική υποδέχτηκε την απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο 36χρονος σύντροφός της που την ξυλοκοπούσε κατ’ εξακολούθηση.

Το βράδυ της Κυριακής η Αγγελική κατάφερε να γλιτώσει από τα χειρότερα όταν με βια της επιτέθηκε ο 36χρονος μέσα στο αμάξι τους στον Πολιχνίτο. Στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν ο δίχρονος γιος τους.

Τη βία του 36χρονου σταμάτησε ο ξάδερφός του που επενέβη, ενώ η Αγγελική μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένη σε αυχένα και με μώλωπες στο πρόσωπο.

Λόγω των διατάξεων της ενδοοικογενειακής βίας, κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά ο 36χρονος κρύβονταν.

Όταν ο εισαγγελέας έμαθε για τους ξυλοδαρμούς εναντίον της συντρόφου του στο παρελθόν μετέτρεψε την κατηγορία του πλημμελήματος σε κακούργημα.

Ο 36χρονος είχε το θράσος μετά την παρέλευση του αυτοφώρου να πάει στο αστυνομικόν τμήμα και να κάνει μήνυση εναντίον της μητέρας του παιδιού του για ενδοοικογενειακή βία. Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και κρατείτο μέχρι σήμερα, όταν και απολογήθηκε.

Ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική και πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές της Χίου.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της 40χρονης που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό, Ευστρατία Χατζηγιάννη.

Πηγή: stonisi.gr

Ειδήσεις σήμερα

Γάζα: Ο ΟΗΕ διένειμε 1,2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας

Θεσσαλονική: Προφυλακίστηκε ο 75χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους

Κερατσίνι: Φωτιά στον λόφο Σχιστού

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ