Κοινωνία

22 Αυγούστου 2024 17:02

Πελοπόννησος - Μακεδονία: Τα 152 σχολεία που βάζουν “λουκέτο”

Διάβασέ μου το...

Αναλυτικά η λίστα με τα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία τους για τη νέα σχολική χρονιά στις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας.

Πελοπόννησος - Μακεδονία: Τα 152 σχολεία που βάζουν “λουκέτο”
-

Συνολικά 152 σχολεία κλείνουν στις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Μακεδονίας, λόγω μη επαρκούς αριθμού μαθητών, όπως προκύπτει από τις σχετικές αποφάσεις. Για ακόμη μια χρονιά όμως η λίστα με τα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω μη επαρκούς αριθμού μαθητών αλλά λόγω μηδενικών εγγραφών προβληματίζει καθώς με ΦΕΚ τόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν λουκέτο τουλάχιστον για φέτος σε 152 σχολεία.

Περιφέρεια Πελοποννήσου 

«Λουκέτο» μπήκε σε 21 Νηπιαγωγεία και 13 Δημοτικά σχολεία, εκ των οποίων δύο Ειδικά σχολεία, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υπ. αριθ. πρωτ. 4388 Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κου Δημήτριου Οικονομόπουλου.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα σχολεία:

Κεντρική Μακεδονία 

Την αναστολή λειτουργίας 36 Δημοτικών και 82 Νηπιαγωγείων στην Κεντρική Μακεδονία, για το σχολικό έτος 2024- 2025, είτε λόγω έλλειψης μαθητικού δυναμικού, είτε λόγω έλλειψης κτηρίου, προβλέπει απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αλ. Κόπτση. 

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά:

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο - Σαλμονέλα: Στην εντατική βρέφος και 10χρονο παιδί

Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε - Τρίτο παιδί της οικογένειας που πεθαίνει σε δυστύχημα

Βραζιλία: Γυναίκα εκτοξεύτηκε από τρενάκι σε λούνα παρκ (εικόνες)