Κοινωνία

Χθες16:08

Missing alert για την εξαφάνιση 48χρονου

Διάβασέ μου το...

Πού εντοπίστηκαν τελευταία φορά τα ίχνη του 48χρονου. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για την εξαφάνιση 48χρονου
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 48χρονου από τον Πειραιά. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», δημοσιοποίησε τα στοιχεία του.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 13/08/2024, στις 17:20 , εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά στην Αθήνα, ο Φίλιας Ανδρέας, 48 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 14/08/2024 για την εξαφάνιση του Φίλια Ανδρέα, 48 ετών και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Ο Φίλιας Ανδρέας έχει ύψος 1,77μ., έχει βάρος 70 κιλά, έχει γκρι μαλλιά και σκούρα πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, σκούρα μπλε βερμούδα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με το μηχανάκι του, μάρκας KAWASAKI KAZE 130, χρώματος πράσινου και αριθμό κυκλοφορίας ΑΜΑ 984.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple

Εξαφάνιση - Φίλιας Ανδρέας

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ζηλανδία: Μεθαμφεταμίνη βρέθηκε σε γλυκά που μοίραζε φιλανθρωπική οργάνωση

Φωτιά στην Αττική – αποκλειστικό ΑΝΤ1: “Βιβλική καταστροφή” από την πύρινη λαίλαπα (εικόνες)

Άγρια δολοφονία 6χρονου: Η μητέρα με τον σύντροφό της τον έστησαν στον τοίχο και τον πυροβολούσαν



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ