Κοινωνία

Σήμερα14:34

Χανιά: Ανήλικοι έκλεψαν το κουτί με τα φιλοδωρήματα από μπαρ ξενοδοχείου

Διάβασέ μου το...

Οι δράστες είναι δυο αδέρφια ηλικίας 14 και 15 ετών, ενώ για το περιστατικό συνελήφθη και ο κηδεμόνας τους.

Χανιά: Ανήλικοι έκλεψαν το κουτί με τα φιλοδωρήματα από μπαρ ξενοδοχείου
-

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων, όταν διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε κλοπή χρημάτων από τουριστική επιχείρηση.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, Ρομά 14 και 15 χρονών, που φέρονται να αφαίρεσαν κουτί με χρήματα (φιλοδωρήματα) από χώρο εστίασης (μπαρ) μιας ξενοδοχειακής μονάδας, στην ευρύτερη περιοχή.

Δικογραφία σχηματίστηκε και για τον θείο των ανήλικων δραστών, ο οποίος, νωρίτερα, είχε επίσης συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθησαν, χθες (13.08.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 12ης.08.2024 δύο άτομα αφαίρεσαν από το χώρο ταμείου επιχείρησης κουτί που περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ (φιλοδωρήματα προσωπικού).

Από την προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν δυο ανήλικοι ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθη ημεδαπός κηδεμόνας τους, κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ζηλανδία: Μεθαμφεταμίνη βρέθηκε σε γλυκά που μοίραζε φιλανθρωπική οργάνωση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νεκρή βρέθηκε εθελόντρια

Άγρια δολοφονία 6χρονου: Η μητέρα με τον σύντροφό της τον έστησαν στον τοίχο και τον πυροβολούσαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ