Κοινωνία

Χθες22:48

Σπείρα γυναικών από το Μενίδι... ξάφριζε σπίτια στην Λάρισα!

Διάβασέ μου το...

Οι γυναίκες διένυαν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να κλέψουν σπίτια και μάλιστα μέρα-μεσημέρι!

Σπείρα γυναικών από το Μενίδι... ξάφριζε σπίτια στην Λάρισα!
-

Από την περιοχή του Μενιδίου στην Αθήνα ξεκινούσαν σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, τέσσερις γυναίκες οι οποίες έρχονταν στη Λάρισα το προηγούμενο διάστημα και «άνοιγαν» διαμερίσματα στο κέντρο της Λάρισας με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο στόχαστρο των τεσσάρων Ρομά έμπαιναν διαμερίσματα σε περιοχές όπως η 28ης Οκτωβρίου, η 31η Αυγούστου, η Αγησίλαου και η Γαριβάλδη στο κέντρο της πόλης, εκμεταλλευόμενες την απουσία των ενοίκων. Δεδομένου πως στις δύο διαπιστωθείσες περιπτώσεις δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπήκαν πιθανότατα με τη γνωστή μέθοδο της πιστωτικής κάρτας, ανοίγοντας πόρτες που δεν ήταν κλειδωμένες.

Σημαντική επίσης λεπτομέρεια που καταδεικνύει το θράσος των τεσσάρων δράστιδων, είναι το γεγονός πως έμπαιναν στα σπίτια πρωινές και μεσημεριανές ώρες, μέρα – μεσημέρι δηλαδή, αδιαφορώντας για το αν ήταν κάποιοι άλλοι στις πολυκατοικίες που «χτυπούσαν»!

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική έρευνα, στις 18 Απριλίου το μεσημέρι, "τρεις από τις δράστιδες παραβίασαν την ανασφάλιστη πόρτα οικίας, ιδιοκτησίας Λαρισαίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ένα χρυσό κολιέ και δύο φο μπιζού δαχτυλίδια. Επιπλέον, το πρωί προς μεσημέρι της 20ης Ιουνίου, δύο από τις δράστιδες που διέπραξαν την πρώτη κλοπή, από κοινού με την τέταρτη, εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας άλλης Λαρισαίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ".

Πρόκειται για δύο 22χρονες, μία 28χρονη και μία 49χρονη, οι οποίες κατάφεραν να ταυτοποιηθούν από τις αρχές. Μάλιστα τρεις εξ αυτών προσήχθησαν από αστυνομικούς αλλά λόγω του ότι παρήλθε το αυτόφωρο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθησαν ελεύθερες. Βαρύνονται με το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ζηλανδία: Μεθαμφεταμίνη βρέθηκε σε γλυκά που μοίραζε φιλανθρωπική οργάνωση

Άγρια δολοφονία 6χρονου: Η μητέρα με τον σύντροφό της τον έστησαν στον τοίχο και τον πυροβολούσαν

Τήνος: Συμπλοκή επιβατών σε πλοίο με προορισμό τη Ραφήνα - Αναφορές για όπλο (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ