Κοινωνία

13 Αυγούστου 2024 20:23

Άγιοι Ανάργυροι: Σύλληψη 45χρονου για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Διάβασέ μου το...

Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε την υπάλληλο του καταστήματος, το οποίο 3 μέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί ως πελάτης και αφαίρεσε κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Άγιοι Ανάργυροι: Σύλληψη 45χρονου για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο
-

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8) από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, ένας 45χρονος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της προηγούμενες ημέρας (9/8) ο 45χρονος εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια τραυματίζοντάς την ελαφρά και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο 45χρονος, ενώ όπως προέκυψε, 3 ημέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί το κατάστημα υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.

Σε έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της ληστείας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία για βιασμό από τον άνδρα της μητέρας της

Χαλκιδική: 8χρονη βρέθηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης

Ρόδος: Ελεύθερος με εγγύηση 1000 ευρώ 30χρονος που συνελήφθη για βιασμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ