Κοινωνία

12 Αυγούστου 2024 13:24

Τροχαίο στα Χανιά: Παραδόθηκε η οδηγός που παρέσυρε και εγκατάλειψε γυναίκα

Διάβασέ μου το...

Η 44χρονη προσήλθε μια ώρα μετά το τροχαίο στο Α.Τ της περιοχής. Είχε παρασύρει μια γυναίκα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο της για να περιθάλψει ένα σκυλί.

Τροχαίο στα Χανιά: Παραδόθηκε η οδηγός που παρέσυρε και εγκατάλειψε γυναίκα
-

Στη σύλληψη της 44χρονης οδηγού Ι.Χ. οχήματος που παρέσυρε μια πεζή το βράδυ της Κυριακής στην Κίσσαμο Χανίων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η οδηγός του οχήματος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου μία ώρα περίπου μετά το συμβάν και δήλωσε την εμπλοκή της με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το ατύχημα συνέβη στο 8ο χλμ της επαρχιακής οδού Κισσάμου-Πλατάνου, στην περιοχή του Λαρδά, όταν σύμφωνα με πληροφορίες η 67χρονη κατέβηκε από όχημα που οδηγούσε και κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, για να περιθάλψει σκυλί που φέρεται να ήταν τραυματισμένο στο σημείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, η 44χρονη οδηγός του ετέρου Ι.Χ. οχήματος παρέσυρε την 67χρονη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ευτυχώς, η 67χρονη, αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου με ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα, ενώ διεκομίσθη και στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω νοσηλεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Αρκίτσα: Νεαρός σκοτώθηκε μόλις έφυγε από το σπίτι του

Ενδοοικογενειακή βία: τους χώρισαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ

Τροχαίο στη Ρόδο: Φονική σύγκρουση μηχανών (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ