Κοινωνία

Σήμερα10:30

Ξάνθη: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Σε ποιο σημείο της περιοχής σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή στον ένα οδηγό και μία 15χρονη κοπέλα.

Ξάνθη: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό (εικόνες)
-

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Ξάνθη, στο 14ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, στο ύψος δηλαδή της διασταύρωσης «Μυρωδάτού».

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 18.45, όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 53χρονος, και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός, και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβατιδών, και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα τα οποία επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Η συζήτηση για τους κυκλικούς κόμβους

Το τραγικό δυστύχημα στη διασταύρωση προς την παραλία του Μυρωδάτου επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για τη δημιουργία και λειτουργία κυκλικών κόμβων στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης.

Όπως έσπευσαν να επισημάνουν κάτοικοι της περιοχής, πρόκειται για διασταυρώσεις στις οποίες κάθε χρόνο χάνονται ζωές, ειδικά αυτή την περίοδο, με τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα να προκαλούν προβληματισμό, οργή και θλίψη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η αστυνομία ανακοίνωσε σχετικά: «Την 28-7-2024 και ώρα 18.45΄, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαπές, εκ των οποίων μια 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού και της μιας 15χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς επίσης και τον τραυματισμό των τριών επιβατών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τροχαίο - Ξάνθη

Πηγή εικόνων: xanthidaily.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μισέλ Ντε Γκρες

Εορτολόγιο - 29 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ισράηλ: Η απάντηση στον Ερντογάν και στη Χεζμπολάχ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ