Κοινωνία

Χθες22:22

Θρήνος για τον αστυνομικό που κάηκε προσπαθώντας να ανάψει καντήλι

Διάβασέ μου το...

Βαρύ ήταν το πένθος για τον αστυνομικό, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ.

Θρήνος για τον αστυνομικό που κάηκε προσπαθώντας να ανάψει καντήλι
-

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον 40χρονο αστυνομικό, που κατάληξε μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ ως εγκαυματίας.

Ο αστυνομικός είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όταν, πριν στις αρχές Ιουνίου προσπάθησε να ανάψει καντήλι σε εκκλησάκι. Έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή πριν από δύο ημέρες.

Την Κυριακή φίλοι και συγγενείς είπαν στον αστυνομικό το τελευταίο «αντίο», σε βαρύ κλίμα.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 40χρονου αστυνομικού με την παρακάτω ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο το Νίκου Παυλίδη

«Ο Νίκος μετά την έξοδό του από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας την 3-7-2006, υπηρέτησε την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε μάχιμες υπηρεσίες από διάφορες θέσεις ευθύνης ως Διοικητής και Υποδιοικητής και τους τελευταίους μήνες διατελώντας σε υπηρεσία γραφείου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Η γενναία μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια, αντανακλά όλη την πορεία της ζωής του ως σήμερα. Για όσους γνωρίσαμε τον Νίκο από τα πρώτα βήματα στο Σώμα μας έως σήμερα, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά το μέγεθος της απουσίας του θα γίνει αντιληπτό όσο ο καιρός θα περνά και το ηθικό του εκτόπισμα θα μένει δυσαναπλήρωτο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνήλθε την 26 Ιουλίου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα: α)Την παρουσία μελών και εκλεγμένων στα όργανα της Ένωσή μας στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος. β) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. γ) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην οικογένεια του εκλιπόντος . Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 και ώρα 12,00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου.

Καλό Παράδεισο αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Νίκο, καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ρυθμική: Η εντυπωσιακή επιστροφή της Σιμόν Μπάιλς (βίντεο)

  Formula 1 - Ανατροπή στο Βέλγιο: Νικητής ο Χάμιλτον και ακύρωση του Ράσελ

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Νεκρός ανήλικος συνεπιβάτης μηχανής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ