Κοινωνία

Σήμερα15:28

Βόλος: Τον χώρισε, της έστησε καρτέρι και την καταδίωξε

Διάβασέ μου το...

Σοβαρές απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα δέχθηκε μία νέα γυναίκα, που αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της.

Βόλος: Τον χώρισε, της έστησε καρτέρι και την καταδίωξε
-

Δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι χώρισαν και έτσι ένας 30χρονος στον Βόλο κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 30χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε έξω από την εργασία της πρώην συντρόφου του και την περίμενε. Όταν εκείνη βγήκε έξω για να μπει στο αυτοκίνητό της το οποίο είχε παρκαρισμένο, εκείνος την πλησίασε και άρχισε να την απειλεί. Η 28χρονη πρόλαβε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό της, όμως ο 30χρονος χτυπούσε με τα χέρια του την πόρτα του αυτοκινήτου της.

Τελικά εκείνη κατάφερε και έφυγε από το σημείο, όμως ο πρώην σύντροφός της άρχισε να την καταδιώκει.

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την εργασία της, εκείνη σταμάτησε το αυτοκίνητο της προκειμένου να του πει να σταματήσει να την ακολουθεί. Ωστόσο εκείνος βγήκε από το δικό του αυτοκίνητο, πλησίασε στο δικό της και συνέχισε να την βρίζει και να την απειλεί εκ νέου, ζητώντας της επίμονα να ξανά είναι μαζί.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να τηλεφώνησε σε πρόσωπο της οικογένειάς της έτσι ώστε να πάει εκεί και τότε ο 30χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ο 30χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η 28χρονη δεν δέχθηκε ούτε να πάει σε κάποια δομή, ούτε να της εγκατασταθεί η εφαρμογή panic button, αλλά ούτε όμως να την μεταφέρουν και σε κάποιο νοσοκομείο καθώς όπως είπε, δεν είχε κάποιο τραύμα.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρήστου και Μακρυγιάννη στον ημιτελικό των 100 μέτρων

Πανώλη: Τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την προστασία των αιγοπροβάτων

Τροχαία σε Ελαία και Πρέβεζα: Αγωνία για τους τραυματίες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ