Κοινωνία

Σήμερα16:13

Τροχαίο στην Ελαία: Θρήνος για τον 43χρονο στρατιωτικό - Επέστρεφαν από την ορκωμοσία του γιου του

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 19χρονου που έχασε στο τροχαίο τον πατέρα και την αδερφή του.

Τροχαίο στην Ελαία: Θρήνος για τον 43χρονο στρατιωτικό - Επέστρεφαν από την ορκωμοσία του γιου του
-

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πολύνεκρο τροχαίο στην Μεσσηνία που έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας.

Δυο πατέρες χάθηκαν μαζί με τα παιδιά τους μέσα σε άμορφες μάζες σιδερικών που άφησε πίσω της η νταλίκα που παρέσυρε τα δύο αυτοκίνητά τους και ακόμα ένα. Τα δύο αυτοκίνητα λιωμένα, που κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρξουν ζωντανοί άνθρωποι εκεί. Οι πυροσβέστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες απεγκλώβισαν έξι άτομα από τις λαμαρίνες, τα τέσσερα νεκρά.

Τα δύο από τα θύματα, ο 43χρονος με την 13χρονη κόρη του είχαν καταγωγή από την Ηλεία. Η οικογένειά του ζούσε στη Ρόδο όπου ο ίδιος υπηρετούσε ως στρατιωτικός, ενώ χθες σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με την κόρη του βρέθηκε στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου γιου του στο Στρατό. Στην διαδρομή από την Καλαμάτα στα Καλύβια, συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στα Καλύβια Ήλιδας και η σύζυγός του Αντώνη Καραβέλα και μητέρα των παιδιών, από τη Ρόδο. Εκεί της επιβεβαίωσαν και την τραγική κατάληξη της κόρης και του συζύγου της.

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και από εκεί μεταφέρθηκε στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα,

Όσον αφορά τα υπόλοιπα άτομα που είναι τραυματισμένα, η 66χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, νοσηλεύεται με κατάγματα στα άνω άκρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Το αγοράκι που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο αυτοκίνητο και έχει τραυματιστεί σοβαρά, παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο, ενώ η μητέρα του που τραυματίστηκε ελαφρά, είναι καλύτερα και θέλει να βρεθεί κοντά του.

Ελαία - τροχαίο - νταλίκα

Το χρονικό

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 12:30 το μεσημέρι. Η νταλίκα που είχε κατεύθυνση από τη Ζαχάρω προς την Κυπαρισσία όταν υπό συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Χτύπησε δύο αυτοκίνητα τα οποία διαλύθηκαν, ενώ το ένα εξ αυτών καταπλακώθηκε από την νταλίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε αδρανή υλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρώτο αυτοκίνητο που χτύπησε η νταλίκα, επέβαινε μια οικογένεια με καταγωγή από τα Καλύβια (οικισμός Γαλούπι) της Αρχαίας Ήλιδας στην Αμαλιάδα. Ο 43χρονος πατέρας Αντώνης Καραβέλλας, στρατιωτικός που υπηρετεί στη Ρόδο, επέστρεφε από την Καλαμάτα όπου είχε ορκιστεί νωρίτερα στο Στρατό ο 19χρονος γιος του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 13χρονη κόρη του Ιωάννα και μια 66χρονη γυναίκα. Ακαριαίο θάνατό βρήκαν ο 43χρονος πατέρας και η 13χρονη κόρη. Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο 19χρονος και ελαφρύτερα η 66χρονη.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο που βρέθηκε κάτω από την νταλίκα, νεκρός ανασύρθηκε ο 38χρονος οδηγός και πατέρας της τετραμελούς οικογένειας και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι τους. Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 6χρονος γιος της οικογένειας που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών και η 38χρονη μητέρα, συνοδηγός στο αυτοκίνητο και ελαφρύτερα τραυματισμένη.

Ελαία - Τροχαίο

Το τρίτο αυτοκίνητο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ενεπλάκη στο τροχαίο καθώς ο 35χρονος οδηγός του κάτοικος ΗΠΑ με συνεπιβάτη τον 66χρονο πατέρα του, έκανε ελιγμό για να αποφύγει την νταλίκα και το όχημά του ανετράπη.

Ο 38χρονος οδηγός της νταλίκας που έχει τραυματιστεί ελαφρά, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς έχει συλληφθεί για το πολύνεκρο τροχαίο.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν, πως ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε εμπλακεί και σε άλλο θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο, ακριβώς έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Ζαχάρως. Τότε είχε χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος. Το πολύνεκρο τροχαίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δύο σπίτια, δύο οικογένειες, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν τους ανθρώπους τους. Τους ανθρώπους τους που βρέθηκαν τη λάθος ώρα, στο λάθος σημείο. Τους ανθρώπους τους που χάθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα. Που κίνησαν για ένα ταξίδι άλλο. στην αιωνιότητα.

Πηγήilialive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και... άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

Revenge porn: Kατέγραψε 25χρονη ενώ έκαναν σεξ και... μοίρασε το βίντεο σε γνωστούς και αγνώστους!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ