Κοινωνία

Χθες20:19

Θεσσαλονίκη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε, συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο και μετά… την ξαναπλησίασε

Διάβασέ μου το...

Το χρονικό των επαναλαμβανόμενων κακοποιητικών και παράνομων συμπεριφορών του κατηγορούμενου εναντίον της συντρόφου του. Η στάση της ΕΛΑΣ.

Θεσσαλονίκη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε, συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο και μετά… την ξαναπλησίασε
-

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη τα ξημερώματα, ένας 43χρονος φέρεται να χτύπησε την 40χρονη σύντροφο του. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Όπως μεταδίδει αποκλειστικά, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη Βαγγέλης Κοκολάκος, οι αστυνομικοί του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στο Τμήμα Αμπελοκήπων - Μενεμένης, στάθηκαν στο πλευρό της 40χρονης γυναίκας όλο το βράδυ, την ενημέρωσαν για τα δικαιώματα της και την μετέφεραν με περιπολικό και ασφάλεια στο σπίτι της.

Την Πέμπτη ο 43χρονος, αφού την προηγούμενη μέρα είχε πάρει αναβολή, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την σύντροφο του.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο φέρεται να τους παραβίασε και πάλι, αφού τα ξημερώματα της Παρασκευής πήγε στο σπίτι της συντρόφου του και συνελήφθη εκ νέου, από τους αστυνομικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οδηγήθηκε ξανά στο Αυτόφωρο και του επιβλήθηκε η συνέχιση των περιοριστικών όρων, τους οποίους είχε παραβιάσει.

Ειδήσεις σήμερα:

CrowdStrike: Τι φταίει για το παγκόσμιο χάος την Παρασκευή

Μεσσηνία: Φωτιά στη Μεταμόρφωση

Κίνα: Πολύνεκρη κατάρρευση γέφυρας (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ