Κοινωνία

Χθες15:41

Επίθεση με ρόπαλα στην Χαλκίδα: Στη δικογραφία της υπόθεσης Λυγγερίδη το θύμα

Διάβασέ μου το...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την επίθεση ομάδας ατόμων σε δύο ανήλικους και έναν 20χρονο, ο οποίος φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης Λυγγερίδη.

Επίθεση με ρόπαλα στην Χαλκίδα: Στη δικογραφία της υπόθεσης Λυγγερίδη το θύμα
-

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την επίθεση ομάδας 10 ατόμων σε 20χρονο και ανήλικους στη Χαλκίδα.

«Είσαι ο …;»: αυτή ήταν η φράση που φέρεται να είπε η ομάδα των 10 μαυροντυμένων με τις χειρουργικές μάσκες τα ξύλινα ρόπαλα και τους σιδερένιους λοστούς, στον 20χρονο στον οποίο επιτέθηκαν, περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, στη περιοχή Λιανή Άμμος στην Χαλκίδα, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με δύο 15χρονους.

Ο 20χρονος, δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές ωστόσο όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άτομο το όνομα του οποίου συμπεριλαμβανόταν στη δικογραφία που της υπόθεσης Λυγγερίδη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως λόγω της συγκεκριμένης εμπλοκής του, ίσως φοβήθηκε και γι' αυτό εξαφανίστηκε, χωρίς να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν έτσι ώστε να καταθέσει.

Από αυτά τα στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο.

Η επίθεση

Επίθεση από ομάδα ατόμων, σημειώθηκε στην Χαλκίδα λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής 19/7.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση η οποία έχει αθλητικό υπόβαθρο τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.

Πρόκειται για δύο 15χρονους και έναν 20χρονο, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από την Ενορία Πέτρου και Παύλου. Περίπου 10 άτομα, με μάσκες και ρόπαλα τους τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο 15χρονους πήγε δικό του μέσο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 20χρονος που ήταν μαζί με τους δύο ανήλικους δεν εντοπίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Χαλκίδας για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός μηχανής που τράκαρε με αυτοκίνητο

“Μαϊμού” προϊόντα: Η σπείρα, οι 41000 ηλεκτρονικές πωλήσεις και τα “χρυσά κέρδη”

ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβολεί μωρό στη μέση του δρόμου (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ