Κοινωνία

Σήμερα17:54 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα18:23

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός έχει σημάνει για πυρκαγιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο Αττικής με το 112 να ηχεί στους κατοίκους της περιοχής.

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους
-

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη στον Ασπρόπυργο και καίει ξερά χόρτα και απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και από αέρος δύο ελικόπτερα.

Επιπλέον, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη πριν λίγο στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών από την πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε απορρίμματα στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»


Ασπρόπυργος  - Φωτιά

Φωτιά στην Αχαΐα

Λίγο νωρίτερα πυρκαγιά ξέσπασε στο Γομοστό Αχαΐας. Η φωτιά καίει πλαστικά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου, με το 112 να ηχεί και σε αυτή την περίπτωση για να προειδοποιήσει του κατοίκους της περιοχής, να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους λόγω του καπνού.



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Ιωάννινα: 23χρονος αγνοούμενος στο Μιτσικέλι

Συρεγγέλα: Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη, ο Πολάκης επιμένει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ