Κοινωνία

14 Ιουλίου 2024 20:45 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιουλίου 2024 22:49

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία - Μητέρα θύματος: Τη ζήλευε πολύ... τη χτυπούσε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Όπως περιγράφει η μητέρα του θύματος, ο δράστης της είχε πει πως σκεφτόταν να σκοτώσει τη μοναχοκόρη της και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία - Μητέρα θύματος: Τη ζήλευε πολύ... τη χτυπούσε (βίντεο)
-

O 43χρονος σε συνομιλία που είχε κατά το παρελθόν με την πεθερά του είχε δείξει τις προθέσεις του, είπε η μητέρα του θύματος, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα των παιδιών της στην Αμφιλοχία.

Η μητέρα του θύματος είπε "του είχαμε πάρει φορτηγό και τώρα το φορτηγό είχε χαλάσει το φορτηγό του, είχε καεί η μηχανή. Και του έλεγα παιδί μου γιατί δεν φτιάχνεις το φορτηγό σου να πας να ξεχνάς. Όχι δεν το φτιάχνω θα σκοτώσω την κόρη σου θα σκοτωθώ κι εγώ, τα παιδιά μου να κοιτάξετε και του έλεγα μην λες βλακείες".

Είκοσι χρόνια ήταν μαζί με την Αρετή και απέκτησαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Οι σχέσεις του ζευγαριού όμως τους τελευταίους μήνες γίνονταν όλο και χειρότερες.

"Τη ζήλευε πολύ, τη χτυπούσε. Έπινε αυτός", είπε η μητέρα του θύματος.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο δράστης και αυτόχειρας βρισκόταν στο σπίτι και όταν είδε τη γυναίκα να φτάνει από τη δουλειά πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο όχημα. Πυροβόλησε προς το παρμπρίζ, κατέβηκε πήγε στην πόρτα του συνοδηγού και πυροβόλησε ξανά τη γυναίκα. Μετά κατευθύνθηκε πίσω από το όχημα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αύριο τα πρωί στο νοσοκομείο της Πάτρας θα γίνουν οι νεκροψίες νεκροτομές των δύο θυμάτων, ενώ το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στα δύο ανήλικα παιδιά που έμειναν ορφανά.

Η κηδεία της 36χρονης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Ο απολογισμός της πολύνεκρης οικογενειακής διαμάχης στην Βάδη - Βυρτεμβέργη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός και ο 17χρονος που σκότωσε τον 29χρονο στη Γιαννιτσών

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η φωτογραφία με τη σφαίρα δίπλα στο πρόσωπό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ