Κοινωνία

13 Ιουλίου 2024 16:22

Αίγινα: Ξάφρισαν σπίτι και τους “τσάκωσαν” ενώ έμπαιναν στο πλοίο για Πειραιά

Διάβασέ μου το...

Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που επέβαιναν στην προσπάθεια τους να αναχωρήσουν από το νησί της Αίγινας και να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Αίγινα: Ξάφρισαν σπίτι και τους “τσάκωσαν” ενώ έμπαιναν στο πλοίο για Πειραιά
-

Συνελήφθησαν στην Αίγινα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τέσσερις κατηγορούμενοι για διάρρηξη σε σπίτι και κλοπή κοσμημάτων.

Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που επέβαιναν στην προσπάθεια τους να αναχωρήσουν από το νησί της Αίγινας και να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής από οικία που διαπράχθηκε, απογευματινές ώρες της 10-7-2024, στη Σουβάλα της Αίγινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού Αίγινας, εξέτασαν και αξιολόγησαν πληροφοριακά δεδομένα και αποδεικτικά μέσα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Την επόμενη μέρα και μετά από συνεχείς έρευνες σε όλο το νησί, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα (4) αναζητούμενα άτομα, στην προσπάθεια τους να αναχωρήσουν από το νησί της Αίγινας και να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι 4 κατηγορούμενοι ηλικίας 20 ,21, 24 και 25 ετών.

Εντός του οχήματος τους βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την οικία, την οποία παραβίασαν.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικίας, ενώ κατασχέθηκε ρουχισμός που είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες κατά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, όσο και το αυτοκίνητο, ως μέσω τέλεσης της κλοπής.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού Αίγινας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και έτερων αξιόποινων πράξεων που ενδεχομένως εμπλέκονται, συνεχίζεται». 

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικτονία – Αμφιλοχία: Του είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία (εικόνες)

Λαμία: Τουρίστας στεκόταν ακίνητος για 2 ώρες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Μπρίστολ: Βρέθηκε ύποπτος για την υπόθεση εντοπισμού ανθρώπινων λειψάνων σε βαλίτσες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ