Κοινωνία

12 Ιουλίου 2024 08:29

Θεσσαλονίκη – Συμπλοκή με μαχαίρι: Πέθανε το θύμα της επίθεσης

Διάβασέ μου το...

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο μετανάστης ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, μαχαιρώθηκε από ομοεθνή του στο δρόμο στις δυτικές περιοχές της πόλης.

Θεσσαλονίκη – Συμπλοκή με μαχαίρι: Πέθανε το θύμα της επίθεσης
-

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ένας 29χρονος μετανάστης πολίτης Πακιστάν, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με 17χρονο συμπατριώτη του χθες Πέμπτη 11.07 το απόγευμα στην οδό Γιαννιτσών, στις δυτικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ο 29χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος, και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν εξ' αρχής πολύ σοβαρή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο 17χρονος ομοεθνής του ο οποίος μετά το επεισόδιο αυτοτραυματίστηκε στο πόδι. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και υπό αστυνομική φρούρηση.

Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Μπάιντεν: Είμαι σε καλή φόρμα - Πρέπει να καθησυχαστούν οι φόβοι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ