Κοινωνία

05 Ιουλίου 2024 12:09

Φυλακές Ιωαννίνων: 100 συσκευασίες κοκαΐνης βρέθηκαν σε νέα έρευνα

Διάβασέ μου το...

Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες στις φυλακές Ιωαννίνων, μεγάλο κύκλωμα που ξέπλενε μαύρο χρήμα και διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα.

Φυλακές Ιωαννίνων: 100 συσκευασίες κοκαΐνης βρέθηκαν σε νέα έρευνα
-

Σε νέα έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων όπου είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα μεγάλο κύκλωμα που ξέπλενε μαύρο χρήμα και διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα, πραγματοποίησαν σήμερα σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ύστερα από έκτακτο έλεγχο που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν 100 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων, μέσα σε αποχετευτικό φρεάτιο λυμάτων, που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο λουτρών κελιού.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου παρουσία Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε περαιτέρω έλεγχος, κατά τον οποίο βρέθηκαν στο ίδιο φρεάτιο και σε βαθύτερο σημείο, ακόμη 68 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 31,89 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σήμερα, μεταφέρθηκαν στην εισαγγελία οι 8 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος που συνελήφθησαν μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών των εσωτερικών υποθέσεων. Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ νέος Πρωθυπουργός (εικόνες)

ΕΛ.ΑΣ: Ο Αυγενάκης δεν είχε καμιά προνομιακή μεταχείριση

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ