Παράξενα

03 Ιουλίου 2024 12:43

Κοζάνη: Άνδρας έδεσε σκύλο με σχοινί στο αγροτικό και τον έσερνε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παρά τις αντιδράσεις κάποιων κατοίκων όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο ο άνδρας έχει δέσει τον σκύλο του με σχοινί στο αγροτικό  και τον σέρνει.

Κοζάνη: Άνδρας έδεσε σκύλο με σχοινί στο αγροτικό και τον έσερνε (βίντεο)
-

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λευκοπηγή Κοζάνης, το οποίο προκάλεσε την οργή κατοίκων του χωριού.

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής, είχε δέσει τον σκύλο του με σχοινί στο φορτηγάκι, η καρότσα του οποίου είναι φορτωμένη με κλαδιά δέντρου, και τον έσερνε μέσα στους δρόμους του χωριού, παρά τις αντιδράσεις κάποιων κατοίκων.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο σκύλος το έσκασε από το κτήμα και τον έδεσε έτσι για να μην επιτεθεί σε κάποιο παιδί ή μεγαλύτερο συγχωριανό του.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της εισαγγελίας Κοζάνης, του Αστυνομικού Τμήματος και του αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Γιώργου Ευκολίδη και μέσα σε λίγη ώρα, αυτεπάγγελτα, όπως προβλέπει ο νόμος, δόθηκε εντολή για το σχηματισμό σχετικής δικογραφίας, ενώ κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας μετέβη στη Λευκοπηγή αναζητώντας τον εν λόγω ηλικιωμένο, προκειμένου να εντοπιστεί και το σκυλί, σήμερα, θα εξεταστεί από κτηνίατρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)

Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ