Κοινωνία

03 Ιουλίου 2024 11:53 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουλίου 2024 13:31

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου

Διάβασέ μου το...

Ο ανήλικος συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς του.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου
-

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 12χρονου φέρεται να έζησε ένα αγόρι μόλις 9 ετών στον οικισμό Αγία Σοφία, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, ο 12χρονος φέρεται να ασέλγησε στον 9χρονο. Ο 12χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το φρικιαστικό συμβάν έγινε – σύμφωνα με την καταγγελία στις Αρχές- χθες το απόγευμα. Όπως κατήγγειλε ο παππούς του 9χρονου αγοριού, αναζητούσε για ώρα χθες τον εγγονό και τελικά όταν τον εντόπισε αντίκρισε – όπως είπε- το παιδί να κακοποιείται σεξουαλικά από τον 12χρονο!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο 9χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε ή όχι κακοποίηση.

Η εισαγγελέας άσκησε στον 12χρονο, δίωξη για βιασμό, ενώ παράλληλα ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραμέληση εποπτείας ανήλικου στους γονείς του 12χρονου, ωστόσο οι δικογραφίες συσχετιστήκαν και όλοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

ΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματα

Copa America: Η Κόστα Ρίκα νίκησε την Παραγουάη, αλλά... (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ