Κοινωνία

02 Ιουλίου 2024 14:10

Εύβοια – Τροχαίο: 17χρονος στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Διάβασέ μου το...

Σε ποιο σημείο συνέβη το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο ανήλικος επιβάτης. Πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του και πού προσέκρουσε.

Εύβοια – Τροχαίο: 17χρονος στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση
-

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 01.07 στη Βόρεια Εύβοια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις νεαροί ηλικίας 24, 21 και 17 ετών. Το τροχαίο σημειώθηκε στη θέση «Πόρτο Πεύκο», επί της Επαρχιακής Οδού Αγίου Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο 24χρονος οδηγός και ο 21χρονος συνοδηγός τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφριά, ο τρίτος όμως επιβαίνων, 17 ετών, εγκλωβίστηκε στο όχημα έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Αργότερα και μετά από κατάλληλες κινήσεις των αρχών ο νεαρός απεγκλωβίστηκε, όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού eviathema.gr.

Αρχικά διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγεία Ιστιαίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Λόγω σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ο ανήλικος μετά από εντολή των γιατρών διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ