Κοινωνία

01 Ιουλίου 2024 17:18

Κερατέα: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που έσωζε περιουσίες άλλων

Διάβασέ μου το...

Την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη με τις φλόγες για να καταφέρει να σώσει τις περιουσίες των ανθρώπων, το δικό του σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Κερατέα: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που έσωζε περιουσίες άλλων
-

Ένας εθελοντής πυροσβέστης και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχασε το σπίτι του στην χθεσινή φωτιά της Κερατέας, την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη για να σωθούν οι περιουσίες άλλων συμπολιτών του, όπως δήλωσαν ο ίδιος και η σύζυγός του, στο Star.

Ο Αλέξανδρος, που είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης και κάθε καλοκαίρι συμμετέχει με αυταπάρνηση στο έργο για την κατάσβεση πυρκαγιών, έχασε την περιουσία του στην μεγάλη φωτιά, που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή.

Σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, διαπίστωσαν ότι οι φλόγες το είχαν καταστρέψει ολοσχερώς, ενώ οι ίδιοι δεν είχαν προλάβει να πάρουν κάποιο από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

«Τουλάχιστον έσωσα άλλες περιουσίες», είπε αρχικά ο εθελοντής πυροσβέστης. Περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησαν χθες, η σύζυγός του είπε: «Μου φώναξε πάρε γρήγορα τα παιδιά και φύγε. Βούτηξα τα παιδιά, πήρα τα δίδυμα στην αγκαλιά μου και τα δύο μεγαλύτερα και φύγαμε». «Δεν με ενδιέφερε τίποτα, μόνο να γυρίσει ο άνδρας μου» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Είμαστε εθελοντές, ανά πάσα ώρα και στιγμή είμαστε στην πρώτη γραμμή, να προσφέρουμε. Από χθες που έπιασε φωτιά είμαστε άυπνοι», τόνισε ο εθελοντής πυροσβέστης, αναφέροντας ότι τώρα τους φιλοξενούν οι κουμπάροι τους, μέχρι να βρουν ένα άλλο σπίτι να νοικιάσουν.

«Τα σπίτια και τα δάση ξαναγίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος. Αυτό που ζητάει ο ίδιος και η σύζυγός του, είναι βοήθεια για να μπορέσουν να βρουν ένα άλλο σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!

Θερμοκρασία - Ιούνιος: Ρεκόρ όλων των εποχών κατέγραψε ο υδράργυρος

Πέρασε θηλιά στο λαιμό της πρώην συντρόφου, μπροστά στο παιδί της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ