Κοινωνία

27 Ιουνίου 2024 17:42

Φωτιά στην Ύδρα – Νέα δεδομένα: Κροτίδες εντοπίστηκαν στην παραλία

Διάβασέ μου το...

Από πού δείχνει να ξεκίνησε η αιτία τη ςφωτιάς, σύμφωνα με τα νέα ενδεχόμενα τα οποία εξετάζουν οι αρχές. Γιατί οι ναυλωτές της θαλαμηγού επιτράπηκε να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Φωτιά στην Ύδρα – Νέα δεδομένα: Κροτίδες εντοπίστηκαν στην παραλία
-

Σε νέα βάση φαίνεται ότι μπαίνει η συνολική έρευνα των αρχών για την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα στην Ύδρα, καίγοντας το πευκοδάσος του νησιού. Όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, πηγές που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την έρευνα αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν 15 κροτίδες στην παραλία της Ύδρας, επαναφέροντας ως επικρατέστερο, το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από την ακτή και όχι από τη θαλαμηγό «Περσεφόνη». Το εύρημα αυτό είναι και συμβατό με τις μαρτυρίες οι οποίες ανέφεραν ότι ακούστηκαν κρότοι, χωρίς όμως φώτα.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το φουσκωτό tender προσπάθησε να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί οι κροτίδες δεν εντοπίστηκαν στην αρχική έρευνα Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. Αδιευκρίνιστο επίσης παραμένει το γιατί οι αρχές δεν κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών της θαλαμηγού, τα οποία ενδέχεται να περιείχαν βίντεο που να καταγράφουν την έναρξη της φωτιάς, και βέβαια γιατί τους επέτρεψαν την αποχώρηση από τη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)

Δούκας - Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: Πάμε, να το κάνουμε ξανά ψυχή της δημοκρατικής παράταξης 

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ