Κοινωνία

26 Ιουνίου 2024 14:30

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Διάβασέ μου το...

Ο Εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του.

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του
-

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για βία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Ο Εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του. Έτσι θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας ώστε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου, από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στην οποία τονίζει ότι « η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη»

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ