Κοινωνία

24 Ιουνίου 2024 18:47

Ενδοοικογενειακή βία – Φιλιατρά: Στη φυλακή ο άντρας που χτύπησε με λοστό την σύζυγο του

Διάβασέ μου το...

Ο 46χρονος παραδέχθηκε την πράξη του αλλά την απέδωσε στο αλκοόλ και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για πρώτη φορά, αλλά η 25χρονη σύζυγος του τον διέψευσε.

Ενδοοικογενειακή βία – Φιλιατρά: Στη φυλακή ο άντρας που χτύπησε με λοστό την σύζυγο του
-

Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής και την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε σήμερα ο 46χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και διαμονή στα Φιλιατρά στην Μεσσηνία, ο οποίος το Σάββατο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγγνώμη, υποστηρίζοντας όμως πως πρώτη φορά φέρθηκε βίαια έπειτα από χρήση αλκοόλ.

Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.

Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγγνώμη αλλά και την απειλούσε πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά. Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Κοζάνη: Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πλάκωσε το αυτοκίνητο της

Κλιματική αλλαγή: Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ