Κοινωνία

24 Ιουνίου 2024 15:08 Τελευταία ενημέρωση : 24 Ιουνίου 2024 20:03

Δικηγόρος – Ενδοοικογενειακή βία: Δυναμική παρέμβαση από τη σύζυγο του καταγγελλόμενου

Διάβασέ μου το...

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους καταφέρεται κατά της καταγγέλλουσας και την κατηγορεί για μπούλινγκ, συκοφαντία και... στόκινγκ.

Δικηγόρος – Ενδοοικογενειακή βία: Δυναμική παρέμβαση από τη σύζυγο του καταγγελλόμενου
-

Μια ιδιαίτερη και απρόσμενη τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση γραπτής καταγγελίας κατά γνωστού δικηγόρου της Αθήνας από γυναίκα η οποία την υπέβαλε ως σύντροφός του και ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του, για ξυλοδαρμό και εξύβρισή της.

Την Δευτέρα, δελτίο Τύπου σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απηύθυνε η σύζυγος του δικηγόρου, διά δικού της συνηγόρου Γιάννη Απατσίδη, κατηγορώντας την καταγγέλλουσα για μπούλινγκ, παραβιαστική επιβολή επικοινωνίας (stalking) και συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος της ίδιας, και επιφυλασσόμενη να λάβει κάθε νομικό μέτρο εναντίον της 43χρονης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος, δικηγόρος και η ίδια στο επάγγελμα, στο δελτίο της παραλείπει να λάβει θέση υποστήριξης του συζύγου της για όσα του καταμαρτυρεί η ασκούμενη, δηλώνει πλήρη άγνοια για πιθανό ερωτικό δεσμό του με την κοπέλα και επικεντρώνει σε βλάβες τις οποίες, όπως αναφέρει, η ίδια υπέστη από τη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας.

Αναλυτικά η σύζυγος αναφέρει:

«Και στην Αθλιότητα ακόμη υπάρχουν Όρια Αξιοπρέπειας!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, η οποία εσχάτως αναφέρεται ως “ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη” και η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της.

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις, και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας είτε ως δήθεν συνεργάτιδος είτε ως φερόμενης εφήμερης “συντρόφου” ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν “περιστατικό βίας”, εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει την δική μου προσωπικότητα, τυποποιώντας με τις πράξεις της την παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα, όπου προβλέπεται: “Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του”, αλλά και την κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος μου.

Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μία Κακοποιημένη Γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της.

Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας.

Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει “Ζούγκλα”, αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους “αρπακτικά”, όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση.

Σε οιονδήποτε συνηγορήσει στην προσβολή της προσωπικότητάς μου, και στην άλωση της οικογενειακής μου ζωής, διά της παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού μας χαρακτήρα, θα υποβληθούν όλα τα δέοντα ένδικα μέσα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Τροχαίο: 20χρονος σκοτώθηκε μετά από γλέντι

Κλιματική αλλαγή: Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ