Κοινωνία

23 Ιουνίου 2024 09:44

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Διάβασέ μου το...

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Πως αποχαιρετά το παλικάρι το σχολείο του.

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”
-

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά μετά την απώλεια του 18χρονου Κωνσταντίνου από τον Αλικιανό, που έχασε τη ζωή του ως συνοδηγός στο σοβαρό τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Αγιάς-Χανίων, έξω από την κεντρική εκκλησία της περιοχής.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού αγοριού, θα γίνει σήμερα Κυριακή, στον Φουρνέ Κυδωνίας. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Σοβαρά τραυματισμένοι, έχοντας ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, παραμένουν ο 18χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου και η 18χρονη συνεπιβάτιδα. Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια του Κωνσταντίνου, τους φίλους και τους γνωστούς του, που τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τροχαίο - Χανιά

Οι τρεις νέοι επέβαιναν σε Ι.Χ., το οποίο είχε κατεύθυνση τα Χανιά. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του, πέρασε το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός ευκαλύπτου, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού και της 18χρονης κοπέλας, και τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άτυχος Κωνσταντίνος κατάφερε μετά την πρόσκρουση να βγει από το αυτοκίνητο, έχοντας για λίγο τις αισθήσεις του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Πυροσβεστικά οχήματα με δύναμη της υπηρεσίας κλήθηκε να απεγκλωβίσει τους δύο τραυματίες από το παραμορφωμένο Ι.Χ.

Τροχαίο - Χανιά

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έσπευσαν να παραλάβουν τους τρεις φίλους.

Οι δύο 18χρονοι διακομίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Νοσοκομείο Χανίων, υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να τους σταθεροποιήσουν.

Τροχαίο - Χανιά

Για ακόμα ένα τραγικό τροχαίο έκανε λόγο ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας, ο οποίος τόνισε πως σε ό,τι αφορά τον 18χρονο, «όλο το ιατρικό προσωπικό του ΤΕΠ έπεσε πάνω του, αλλά δυστυχώς στις προσπάθειες αναζωογόνησης δεν ανταποκρίθηκε».

Αναφορικά με την κατάσταση του οδηγού και της κοπέλας, υπογράμμισε ότι υποβλήθηκαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς ο ένας έχει υποστεί, μεταξύ άλλων, ρήξη ήπατος και η δεύτερη ρήξη σπλήνας, ενώ η 18χρονη χρήζει επιπλέον εξειδικευμένης αντιμετώπισης των ορθοπαιδικών τραυμάτων που φέρει.

«Από ενημέρωση που είχα από τη διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Πάνου μετά την πρωινή σύσκεψη των γιατρών, υπάρχει επικοινωνία με το ΠΑΓΝΗ αν μπορεί να μεταφερθεί σύντομα για εξειδικευμένη αντιμετώπιση ορθοπαιδικού χαρακτήρα τραυμάτων», εξήγησε ο κ. Γιώργος Μπέας.

Τροχαίο - Χανιά

Το αντίο του σχολείου του

Η διεύθυνση του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, όπου φοιτούσε ο άτυχος Κώστας που έχασε χθες τη ζωή του στην Αγυιά με μήνυμά της αποχαιρετά τον άτυχο 18χρονο.

«Με θλίψη και οδύνη μάθαμε χθες πως χάθηκε πρόωρα και άδικα ένας μαθητής μας, ο Κώστας. Ένα νέο παιδί, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, που είχε μπει από νωρίς στη βιοπάλη και προσπαθούσε με τα μέσα που διέθετε να τελειώσει και το σχολείο για μια καλύτερη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουμε τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι οι καθηγητές του για τον ξαφνικό και τραγικά πρόωρο χαμό του.

Ο Κώστας ήταν και δικό μας παιδί. Το σχολείο μας, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Κώστας να είναι το τελευταίο παιδί που χάνεται στην άσφαλτο».

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America - Μεξικό: Βασικός ο Πινέιδα στην νίκη επί της Τζαμάικα (βίντεο)

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ