Κοινωνία

20 Ιουνίου 2024 08:23

Τζούλη: Ο Λύτρας ήταν στο ΑΤ και της έλεγε "πες ότι έπεσες από την σκάλα, γιατί... "

Διάβασέ μου το...

Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον πονικολόγο Απόστολο Λύτρα προχώρησε η συνάδελφός του, νομικός Ελένη Τζούλη.

Τζούλη: Ο Λύτρας ήταν στο ΑΤ και της έλεγε "πες ότι έπεσες από την σκάλα, γιατί... "
-

Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μίλησε η Ελένη Τζούλη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Όπως είπε η δικηγόρος, ήταν φανερό στον κύκλο των νομικών πως επρόκειτο για κακοποιημένη γυναίκα.

Υπογράμμισε πως «το να παίρνει κάποιος τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο, να την πηγαίνει στα Λιμανάκια, που δεν έχει ψυχή και να την σπάει στο ξύλο. Να την χτυπάει στο σαγόνι, κόβοντάς της τη γλώσσα και να πνίγεται με το αίμα της… Σημαίνει πως δεν το έκανε για πρώτη φορά».

Ερωτηθείσα γιατί δεν είχε κάνει νωρίτερα καταγγελία η Σοφία Πολυζωγοπούλου, εκτίμησε πως, «όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτήν, υπάρχει φόβος αλλά και ντροπή».

Κατέκρινε το γεγονός πως εμπλέκονται τα παιδιά σε όλο αυτό το περιστατικό και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το θύμα δεχόταν και δέχεται απειλές από τον Λύτρα και πριν και μετά την επίθεση.

Προχώρησε δε σε μία αποκάλυψη. «Όταν βγήκε από το νοσοκομείο κι εκείνος ήταν στο Τμήμα, την πήρε τηλέφωνο μπροστά στον διοικητή και σε ανοιχτή ακρόαση της είπε: ‘Πες ότι έπεσες από τη σκάλα, γιατί εδώ δεν με πιστεύουν’».

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, εκφράζοντας την αγανάκτησή του που «η διάσημη κ.Πολυζωγοπούλου έχει περιπολικό έξω από το σπίτι της, ενώ η Κυριακή δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πυροσβεστική: Χωρίς ενεργό μέτωπο οι φωτιές σε Βάρης - Κορωπίου και Αργολίδα

Χεζμπολάχ: Οι απειλές στην Κύπρο και η απάντηση Χριστοδουλίδη

Καιρός: Ηλιοφάνεια, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με αέρα στο Αιγαίο την Πέμπτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ