Κοινωνία

19 Ιουνίου 2024 17:33 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουνίου 2024 18:17

Λύτρας: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου

Διάβασέ μου το...

Την ίδια ώρα, ο Απόστολος Λύτρας που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου για παραβίαση των περιοριστικών όρων, παραμένει άφαντος.

Λύτρας: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου
-

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε από την εισαγγελία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η νυν σύζυγος του ποινικολόγου

Σύμφωνα με την μήνυση, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η σύζυγός του στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα μετά την προσαγωγή του από τους αστυνομικούς, όπως και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ .Λύτρα.

Η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας:

  • Στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα.
  • Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο.
  • Σε αυτή την περίπτωση η δικαστική λειτουργός θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ώρα, ο Απόστολος Λύτρας που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου για παραβίαση των περιοριστικών όρων, παραμένει άφαντος.

Ειδήσεις σήμερα:

Χατζηδάκης: Οι 6 άξονες της οικονομικής πολιτικής και το μήνυμα της κάλπης

Κούγιας: Στην Ελλάδα εγκαθιδρύθηκε χούντα ομοφυλόφιλων

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ