Κοινωνία

17 Ιουνίου 2024 10:11

Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ και το πρόγραμμα για τα μαθήματα ειδικότητας των ΓΕΛ και τα αγωνίσματα.

Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της Δευτέρας
-

Με τα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, έπεσε η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ σήμερα.

Αύριο ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα μαθήματα ειδικότητας για τους απόφοιτους των ΓΕΛ, καθώς και η εξέταση στα αγωνίσματα

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα περιλαμβάνουν:

  • Αγγλικά (Τρίτη 18 Ιουνίου)
  • Γερμανικά (Τετάρτη 19 Ιουνίου)
  • Ελεύθερο σχέδιο (Πέμπτη 20 Ιουνίου)
  • Γραμμικό σχέδιο (Παρασκευή 21 Ιουνίου)
  • Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία(Σάββατο 22 Ιουνίου),
  • Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου),
  • Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου)
  • Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου) και
  • Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Για το μάθημα των Αγγλικών, με ώρα εξέτασης 12:00, θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 11:30. Για το μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία με ώρα εξέτασης 11.30, το πέρας προσέλευσης έχει οριστεί στις 11.00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις ώρες και 30΄ λεπτά.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τα θέματα στα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού

Τα θέματα στο μάθημα Κινητήρες Αεροσκαφών

Τα θέματα στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: Ο 13χρονος που έσωσε συμμαθητή του από πνιγμό στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το θέμα ηγεσίας

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 2 ημερών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ